Over

WELKOM

 

 

 

 

U heeft allicht ook al het volgende meegemaakt: wanneer u net een belangrijk document of huistaak dient te printen;geeft uw printer de melding ‘de inkt is op’. Dan kan u bij ons terecht voor een oplossing!

 

Wij zijn gespecialiseerd in het hervullen van inktpatronen. Tevens kan u ook bij ons terecht voor zowel compatibele als originele inktpatronen, toners voor inkt en laserprinters, papier & kassarollen, printers, usb-sticks, kabels, tweedehands computers en accessoires alsook het schoonmaken en herstellen van computers. Bovendien bieden wij u een snelle en goede service en advies op maat.

 

Is de electronica van uw inktpatroon beschadigd? Heeft u een nieuw merk van printer aangekocht? Dan bestaat de kans allicht dat uw inktpatroon niet zal werken wanneer deze wordt hervuld. Geen nood! Ook dan kunnen wij u verder helpen.

 

Regelmatig houden wij ook promoties. Indien u vragen heeft, meer informatie wenst of u wil de juiste prijs weten voor uw patroon, kan u ons steeds telefonisch contacteren op het nummer 089/733.052 (telefoontjes met een anonieme/onbekende weergave nemen we niet aan) of via info@yellowrefillcenter.net.

 

 

 

Yellow Refill Center bvba

 

Stalenstraat 131

 

3600 Genk

 


 

 

 

 
 
 
 

OPENINGSUREN :


Maandag en dinsdag :  10:00 - 18:30 (doorlopend)

Woensdag  :                  14:00 - 18:30 

(doorlopend) 

Donderdag en vrijdag : 10:00 - 18:30

(doorlopend)

Zaterdag/Zondag/Feestdag  :  Gesloten